maandag 13 februari 2012

Alle projecten gedoneerd door Wilde Ganzen en Stichting Samsara, Holland gereed!!!

De afgelopen dagen hebben we 16 schooltjes bezocht in het district Khun Yuam in de provincie Mae Hong Son. De week daarvoor heeft Samsara 11 andere schooltjes bezocht. Op die schooltjes hebben we openings- en overdrachtceremonieĆ«n bijgewoond van vele faciliteiten die gerealiseerd zijn door Samsara Foundation Thailand, onder andere van alle projecten die betaald zijn door donateurs van de Stichting Samsara in Nederland waarover de stichting 50% meerpremie van Wilde Ganzen had ontvangen. Het was geweldig. Het is niet gemakkelijk om deze projecten op zoveel schooltjes voor elkaar te krijgen. Maar alle schooltjes hebben het geklaard en de kwaliteit was buitengewoon.

Samsara dankt natuurlijk alle donateurs en Wilde Ganzen, maar ook de directeuren, leerkrachten en ouders van alle schooltjes die projecten hebben gerealiseerd. Speciaal wil ik Ratana Keunkeaw bedanken, zij is essentieel voor alle communicatie met de schooltjes.

Hoe het resultaat eruit ziet? Ik dacht dat het beste zou zijn om de eindrapportage bij te voegen, die ik heb samengesteld voor Wilde Ganzen en Stichting Samsara. Dat geeft een goed beeld van hoeveel er gerealiseerd is. Via de volgende link gaat u naar de eindrapportage http://www.stichtingsamsara.nl/LinkClick.aspx?fileticket=ErfH4n%2fmNxI%3d&ta

Op naar het volgende district: Pai, waar vele zeer armoedige schooltjes wachten op net zoiets als we in Khun Yuam hebben gerealiseerd. Samsara gaat de komende weken een project hiervoor bij Wilde Ganzen indienen. En wij hopen dat u dit weer gaat ondersteunen. Want alleen als de Stichting Samsara de eerste 50% van het totaal benodigde bedrag bij elkaar werft, geeft daarna Wilde Ganzen er de meerpremie van de andere 50% over. U hoort van ons later de details.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten