zondag 19 februari 2012

Een mooi slaapgebouw voor 24 leerkrachten en 2 schooldirecteuren dankzij Net4kids

Net4kids is een stichting in Nederland en zij sponsoren Samsara al jaren. De afgelopen week zijn maar liefst zes slaapgebouwen voor ieder 4 leerkrachten en twee slaapgebouwtjes voor 2 schooldirecteuren op in totaal 8 scholen klaargekomen.
Betere accommodatie voor leerkrachten is erg belangrijk op de bergschooltjes. Zij moeten vaak onder armzalige omstandigheden  op de schooltjes verblijven. De schooltjes hebben dan ook grote moeite om de leerkrachten aan te trekken of te behouden. Samsara ‘s ervaring is dat wanneer er goede faciliteiten voor de leerkrachten zijn, er meer leerkrachten op deze schooltjes gaan werken.

Daarnaast heeft Net4kids ook 4 opvangtanks voor regenwater geschonken, zodat die schooltjes nu ook in de laatste maanden van het droge seizoen toegang tot water hebben.

Om de resultaten te bekijken, verwijs ik naar de twee eindrapportages die ik heb geschreven: een met financiĆ«le gegevens en andere feiten http://www.stichtingsamsara.nl/LinkClick.aspx?fileticket=fGvgNehL6hE%3d&tabid=1588&language=en-US en een met de foto’s. http://www.stichtingsamsara.nl/LinkClick.aspx?fileticket=e6HQ%2ftWdVbI%3d&tabid=1588&language=en-US

Samsara dankt Net4kids hartelijk voor hun niet aflatende steun. Met hun donatie kunnen we heel veel doen voor de kinderen op de schooltjes in de provincie Mae Hong Son.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten