maandag 29 augustus 2011

Fondsen werven voor de schooltjes in Khun Yuam

Om eerlijk te zijn, Samsara was nooit aan het ambitieuze project in het noorden van de provincie Mae Hong Son begonnen, als we niet hadden kunnen rekenen op een Amerikaanse donor in Chiangmai, die bereid was 45% van het totale 4 jarige project te betalen.
Dit stimuleerde ons om al onze donoren voorstellen te doen
om ons de komende 4 jaar mede te ondersteunen bij het realiseren van goede voorzieningen op de schooltjes, zodat ook in het noorden alle kinderen naar school kunnen gaan en de school ook kunnen afmaken.
De reacties waren positief, zoals die van Wilde Ganzen en Net4kids uit Nederland. Sommige donoren garandeerden ons een bepaald bedrag voor een bepaald project, elk jaar gedurende de komende 4 jaren. Andere donoren, zoals Stichting Samsara, Wilde Ganzen en Net4kids in Nederland, garandeerden een maximale inzet om de fondsen die nodig zijn te gaan werven. In die fase zitten we nu.
Het gaat goed: de benodigde bedragen komen nu en de komende 2 weken binnen op de rekening van Samsara in Thailand en het ziet er naar uit, dat Samsara eind oktober kan beginnen met het uitvoeren van alle projecten op de schooltjes in het district Khun Yuam in het noorden van de provincie Mae Hong Son.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten